For chauffører

Information for

chauffører


Tilmeld dig nu og få første måned gratis!

For eksisterende chauffører


Partnersupport for eksisterende chauffører er åben:


I supportcentreret: Tirsdag-onsdag-torsdag kl 14-16


Telefonisk support: Mandag-fredag kl. 12-14 på tlf 71 99 28 68
Optjenings- og udbetalingsperioder er:


  • optjeningsperiode d. 16. til d. 15. i efterfølgende måned
  • husk at opdatere din ABAX-app med private/firmature umiddelbart efter optjeningsperioden og senest d. 16:e i hver måned inden kl. 24 midnat
  • lønudbetaling: d. 1. bankdag i efterfølgende måned
For nye chauffører

Tjen gode penge ved at køre for Urban Go i din egen bil. Du bestemmer helt selv hvor lidt eller meget du vil køre, og hvornår.  Når du har tid til overs, så tænd din chauffør-app og tag et par ture. Det kan blive til gode penge når måneden er gået, og du mærker ikke rigtigt at du har arbejdet. Du kan også vælge at køre på fuld tid for Urban Go.


For at blive chauffør, beder vi dig komme ud til et af vores informationsmøder i Væxthusets lokaler på Roskildevej 333, 1. sal i Rødovre. (Der er indgang fra bagsiden af bygningen):


OBS! P.g.a. ferie er der ikke møde i uge 29-30-31. Sidste møde inden ferien er 11/7. Næste møde er torsdag 8/8.


Informationsmødet er hver torsdag. Mødetidspunkt kl. 15:45 

 

Inden mødet checker vi dine papirer. Hvis alt er i orden kommer du med til mødet som starter kl. 16:00 og varer cirka 2 timer. Hvis der mangler et eller flere dokumenter, kan du desværre ikke deltage i mødet, og så er du velkommen efterfølgende torsdag.


Du skal medbringe alt dette for at kunne deltage i informationsmødet:


  1. Bilens originale blå registreringsattest (max.  10 år/4 døre)
  2. Bilens originale forsikringspolice (hele policen på print)
  3. Original 100% ren straffeattest, max. en uge gammel
  4. Dit kørekort
  5. Dit gule sundhedskort
  6. Et billede af bilen forfra med nummerpladen synlig
  7. Fuldmagt fra bilens ejer (kun hvis det ikke er din egen bil)


Efter informationsmødet viser vi dig hvordan du selv uploader alle dine dokumenter til den chaufførapp vi installerer på din smartphone.


Vi samarbejder både med private, og professionelle vognmænd. Vi sørger for både momsregnskab og skatteindbetaling for de private chauffører.


URBAN Go er den eneste transportplatform som tilbyder en full-service aftale med momsafregning, kilometerregnskab, skatteberegning og rigtig lønseddel fra Danløn.


Alle nye chauffører får 1. måneds abonnement gratis (værdi 100 kr).


For at blive chauffør, skal du kunne tale flydende dansk  og/eller engelsk og være indstillet på at give vores kunder en 1. klasses service.


Hvem er vi?


URBAN Go ApS er et 100% danskejet anpartsselskab der tilbyder transportservice i hele Storkøbenhavn, og fra August 2018 også  på resten af Sjælland


Vores primære formål er fragt- og kurérservice, og du er mere end velkommen til at køre med når du har en fragtgenstand med i bilen. Mange af vores biler har plads til både 3 og 4 passagerer.  Se bilkategorierne her.


Copyright © All Rights Reserved