For chauffører

For nye chauffører

 

Tjen gode penge ved at køre for URBAN Go i din egen bil. Du bestemmer helt selv hvor lidt eller meget du vil køre, og hvornår. Når du har tid til overs, så tænd din chauffør-app og tag et par ture. Det kan blive til gode penge når måneden er gået, og du mærker ikke rigtigt at du har arbejdet.

 

For at blive chauffør, beder vi dig komme ud til et af vores informationsmøder i Væxthusets lokaler på Roskildevej 333, 1. sal i Rødovre. (Der er indgang fra bagsiden af bygningen):

 

Hver torsdag kl. 16-18

Møderne starter præcis kl. 16 (vær her gerne 15 minutter før).

 

Du skal medbringe dit originale kørekort og sygesikringsbevis, et billede af bilen forfra (i din smartphone), samt et printet eksemplar på papir af følgende dokumenter (dvs. ikke blot en kopi i telefonen eller på e-mail, men rigtige printede versioner):

 

🚘 Bilens originale blå registreringsattest (max. alder på bil: 10 år)

 

🚘 Bilens originale forsikringspolice

 

🚘 Original 100% ren straffeattest, max. en uge gammel

 

🚘 Fuldmagt fra bilens ejer (kun hvis det ikke er din egen bil)

 

Efter informationsmødet viser vi dig hvordan du uploader alle dine dokumenter til den chaufførapp vi installerer på din smartphone.

 

Vi samarbejder både med private, og professionelle vognmænd. Vi sørger for både momsregnskab og skatteindbetaling for de private chauffører.

 

URBAN Go er den eneste transportplatform som tilbyder en full-service aftale med momsafregning, kilometerregnskab, skatteberegning og rigtig lønseddel fra Danløn.

 

Lige nu får nye chauffører 1. måneds abonnement gratis (værdi 100 kr).

 

For at blive chauffør, skal du kunne tale flydende dansk og/eller engelsk.

 

Information for

chauffører

 

Tilmeld dig nu og få første måned gratis!

For eksisterende chauffører

 

Partnersupport for eksisterende chauffører er åben:

 

I supportcentreret: Tirsdag-onsdag-torsdag kl 14-16

 

Telefonisk support: Mandag-fredag kl. 12-14 på tlf 71 99 28 68

 

Optjenings- og udbetalingsperioder er:

 

  • optjeningsperiode d. 16. til d. 15. i efterfølgende måned
  • husk at opdatere din ABAX-app med private/firmature umiddelbart efter optjeningsperioden og senest d. 16:e i hver måned inden kl. 24 midnat
  • lønudbetaling: d. 1. bankdag i efterfølgende måned

 

 

 

Hvem er vi?

 

URBAN Go ApS er et 100% danskejet anpartsselskab der tilbyder transportservice i hele Storkøbenhavn, og fra August 2018 også på resten af Sjælland

 

Vores primære formål er fragt- og kurérservice, og du er mere end velkommen til at køre med når du har en fragtgenstand med i bilen. Mange af vores biler har plads til både 3 og 4 passagerer. Se bilkategorierne her.

 

Copyright © All Rights Reserved